Casa Frigiliana Higuerón  

Udlejning af feriebolig i syd Spanien,  et område med gode vandre og cykelruter.

Frigiliana

Bag  byen pryder Almijarabjergene  og mod syd er der udsigt over dalen med oliven, avokado - og mandeltræer, samt  et fantastisk vie over Middelhavet. Byen ligger og lyser op på bjergskråningen med alle de hvide huse og er kåret som den bedst bevarede mauriske bjerglandsbyer. Frigiliana ligger ca. 330 meter over havet og har ca. 3.000 indbyggere, hvor af langt de fleste er lokale spanier. Byens byvåben er - De tre kulturer - Et varigt minde fra fortiden med byens belejring af muslimer, jøder og kristne.

Frigiliana omfavner dig straks med sin charme og sin ægte andalusiske stemning.  En gammel historisk bydel  som  i dag er fredet. De fleste gader i den gamle bydel er smalle snoede trappegader,  belagt med pigsten i smukke mønstre fra maurernes tid i byen. I den gamle historiske bydel, er der indkørsel forbudt og kun tilladt at færdes til fods for besøgene.

Indkøb af dagligvarer kan foretages i Frigilianas mange små charmerende butikker og rundt omkring i byen finde også mange andre små butikker og kunsthåndværkere.

Spisestederne i byen er varieret og der er et bredt udvalg af forskellige restauranter og barer rundt omkring i stræderne.  

En god ide, er at tage praktisk fodtøj med  i kufferten til byvandring.

           

Hver torsdag er der marked på torvet midt i byen.


OBS: Vi har nogle venner der langtidslejer deres lejlighed ud, fra foråret 2020

Se boligen